Boats -The Peace of Paradise

Κάθε πλήρως οργανωμένη ακτή, εκτός από την υποχρέωση μεταφοράς ναυαγοσωστών, πρέπει να   διαθέτει ένα ή περισσότερα ταχύπλοα για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προστασίας στους λουόμενους. Τα ταχύπλοα ξεκλειδώνουν ένα ευρύ φάσμα ανέσεων, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για άλλους ανθρώπους. Αρχικά δίνουν τη δυνατότητα περιπολιών στο νερό. Ο συντονισμός στη θάλασσα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της πρόληψης ατυχημάτων. Στη συνέχεια, το να φτάσετε στο κάτω μέρος όπου χρειάζονται οι πρώτες βοήθειες είναι πιο γρήγορο. Η διάσωση είναι συχνά ένα παιχνίδι του χρόνου. Τέλος, το μόνο που συμπληρώνει τη φόρμουλα ασφαλείας είναι η προπόνηση. Οι ακτές χρειάζονται έμπειρους πιλότους, οι οποίοι μπορούν να αποκτήσουν τις απαιτούμενες γνώσεις μόνο από σχολή ταχύπλοων. Η Bayline έχει τη λύση και για αυτό.

Ευχηθείτε για αγάπη, ειρήνη και διαφορετικότητα και βρείτε τον εαυτό σας στη γη του Koh Lipe. Το Koh Lipe είναι ο παράδεισος των ξηρών καρπών της φύσης με όλα τα φυσικά και τυπικά σκέλη καρύδας με κρόσσια δέντρων καρύδας, σκέλη λευκής παραλίας, πλούσια τροπική ξυλεία, γαλαζοπράσινα νερά, διάφορους κοραλλιογενείς υφάλους (25 από τα συνολικά τροπικά ψάρια στον κόσμο φαίνονται τότε).

 

Το κύριο πράγμα που προσελκύει τους εκδρομείς προς τον εαυτό του είναι η φυσική του αρχοντιά. Στη συνέχεια, στο Ko Lipe, οι φανταστικοί ντόπιοι έχουν το ημερήσιο μέγεθος για ζουμερά θαλασσινά. Δεν είναι απλώς ένα μικρό νησάκι, αλλά είναι ένας πιο προηγμένος προορισμός για αξιοθέατα σε ολόκληρη την Ταϊλάνδη.

Τυπική δαπάνη της επίσκεψης στο Ko Lipe

 

Χρεώσεις διαμονής – μπορείτε απλά να βρείτε πρόνοια διαμονή εκεί σαν μπανγκαλόου για περίπου 700 THB ανά διανυκτέρευση. Για διαμονή σε καλύτερο δωμάτιο με υπηρεσία κλιματισμού, οι προβλεπόμενες χρεώσεις είναι THB ανά διανυκτέρευση. Για μια βασιλική διαμονή σε superior ξενώνες με εναέρια άσκηση και κομψές υπηρεσίες, οι χρεώσεις δωματίου ξεκινούν από THB ανά διανυκτέρευση.

Χρεώσεις τροφίμων – μπορείτε να απολαύσετε το νόστιμο φαγητό εκεί χωρίς τρύπα στο ταμείο, επειδή το φαγητό εκεί δεν είναι τόσο πολύτιμο εκτός από την περίοδο αιχμής στο τέλος της περιόδου των διακοπών. Μπορείτε να απολαύσετε ένα χάος περίπου 70 THB.

 

Μεταφορά-δεν υπάρχει ανάγκη και επίσης δεν υπάρχει κενό μεταφορικό μέσο στο νησάκι επειδή είναι πολύ μικρό και μπορεί κανείς να περπατήσει άπταιστα από το ένα μέρος στο άλλο. Από το πλοίο προς το νησάκι, πρέπει να πάρετε ξεχωριστό σκάφος για το Koh Lipe. Οι μέγιστες διαδρομές με φέρι μετ’ επιστροφής κοστίζουν περίπου -1300 THB.

Πλουτοκράτης και Συμφωνίες

 

Το αντιπροσωπευτικό νόμισμα του νησιού Koh Lipe είναι το Thai Baton. Τα μπατ Ταϊλάνδης συντομεύονται ως THB. Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζετε άπταιστα κόκαλα και ευρώ. Όλη η τιμολόγηση πραγματοποιείται σε THB.

Μην ξεχάσετε να απολαύσετε στο Ko Lipe

 

Ένα ταξίδι στο Εθνικό Πάρκο – αν βρίσκεστε στο KO Lipe, μην παραλείψετε την επίσκεψη στο δημόσιο demesne.

Κάντε πεζοπορία-Το νησί είναι το εξαιρετικό μέρος για πεζοπορία. Υπάρχει ο συνδυασμός ξυλείας-θαλασσινού τοπίου και πολλών άγριων ζώων για το σουβλάκι. Η πεζοπορία στον γκρεμό cha Doa είναι ιδιαίτερα σεβαστή από τους εκδρομείς.

 

Επιλέξτε εκδρομή στο Ko Adang – Το να πας με βάρκα στο Koh Lipe είναι πολύ διασκεδαστικό. Πρέπει να καθίσετε και να απολαύσετε την εκπληκτική διακόσμηση και την ομορφιά του ωκεανού. Το Koh Lipe είναι το σπίτι του Chado Cliff και καταρράκτες κουρσάρων από όπου μπορείτε να κάνετε πεζοπορία και να δείτε ολόκληρη τη θέα από την κορυφή.

Χτυπήστε τα μπαρ – στο νησάκι σε αυτό το έδαφος, τίποτα δεν μπορεί να αρνηθεί τις βάσεις σε ένα πρωτότυπο μπαρ όπως η αιώρα.

 

Κάντε ένα μασάζ – σε αυτό το νησάκι, θα βρείτε πολλά μέρη για να επικοινωνήσετε. Στον πυρήνα της νησίδας, υπάρχει μια πολύ γνωστή και δημοφιλής σχολή μασάζ Wat Po που μπορείτε επίσης να επιλέξετε.

Νόστιμα φαγητά-Υπάρχουν πολλά μέρη και σημεία φαγητού το καθένα πάνω από το νησάκι όπου μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα φαγητά. Μερικά από αυτά τα Flour Energy, PeeWee Bakery και Pancake Girl είναι δημοφιλή μέρη για πρωινό. Το Banana Leaf είναι ένα διαβόητο μέρος για βασιλικούς.

 

Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν πολύχρωμοι οδηγοί σκαφών που προσφέρουν περάσματα προς το Koh Lipe και μπορούν επίσης να προσφέρουν υπηρεσία μεταφοράς με μηχανοκίνητο σκάφος, δωρεάν μεταφορές πεδίου και πολλά άλλα, επομένως ελέγξτε με το κατάλυμα στο Koh Lipe εάν έχουν υπηρεσία με μηχανοκίνητο σκάφος ή όχι.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *